Hoelang duurt het voordat mijn vinyl frame wordt geleverd?

De bestellingen worden dezelfde- en anders de volgende werkdag op de post gedaan. Na de bestelling ontvang je een track-and-tracecode via de mail. Het duurt gemiddeld 2 werkdagen voordat je vinyl frame wordt geleverd! 

Hoe hang ik het vinyl frame op?

Om het frame te bevestigen is een muur met gladde afwerking noodzakelijk. Op het frame zit klittenband bevestigd met een plakrand. Het klittenband wordt uiteraard meegeleverd en zitten bij levering zelfs al aan het frame bevestigd. Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan vind je hier verdere uitleg. Ook wordt er nog een gebruiksaanwijzing meegeleverd.

Wat is precies het verschil tussen de frames?

We werken met verschillende soorten hout en afwerkingen. Ons basic vinyl frame is gemaakt van Maple (esdoorn) hout en wordt met een matte afwerking geleverd. Het premium frame is gemaakt van Walnut (walnoot) hout. Dit bieden we aan met een matte- of een gelakte afwerking. 

Waar wordt het vinyl frame gemaakt?

Het frame wordt lokaal (rondom Amsterdam) geproduceerd. Daarnaast doen wij onze overige inkopen enkel bij Nederlandse leveranciers. Wil je een kijkje in de keuken? Check dan vooral even deze video!

Hoe kan ik het vinyl frame betalen?

Wij werken met iDeal, Bancontact en creditcard. Mocht er behoefte zijn aan een ander betaalplatform, horen wij dat uiteraard graag! 

Hoe verwijder ik het vinyl frame van de muur?

We werken met klittenband met een sterke lijmlaag. Wanneer je het frame grofweg van de muur verwijdert, kunnen er stukjes verf loskomen. Daarom raden wij aan het volgende te doen:

1. Scheid de twee klittenbandstrips – de lus- en de haakzijde – door met een mesje langs de twee strips te snijden. Het frame kan nu gemakkelijk verwijderd worden.

2. Wanneer het frame los is van de muur,  kun je de klittenbandstrips die nog op de muur zitten (de haakzijde) verwarmen met een föhn. Dit maakt de lijmlaag zacht, waardoor de strip gemakkelijk van de muur los komt.

Help!?

Heb je een andere vraag? Wij helpen graag verder. Stuur ons een chatbericht via het icoontje rechtsonder op deze pagina, of stuur ons een mail op hallo@vinylframe.nlWe staan je dan zo snel mogelijk te woord.